Snart i gang med fellestrening nå

Da er VM i banesykling over for denne gang, og for de av oss som har fulgt littegrann med har det vært mye moro. Banesykling er antagelig det tøffeste som finnes i hele verden(ja, innenfor sykling altså)og tenk om det hadde vært en skikkelig velodrom i nærområdet her! Det hadde virkelig vært noe, da skulle jeg hatt en forskikkelig banesykkel, det er helt sikkert! (Jada, jeg hadde ikke vært noe god på det heller, men det hadde nå i det minste vært morsomt tror jeg. Dessuten hadde det vært en glimrende anledning til å skaffe seg ennå en sykkel 🙂 )

Gent-Vewelgem er over, jeg fikk ikke sett en meter av rittet takket være nattevaktshelg, jeg «rakk» ikke engang å skrive noe om det på forhånd. Den/de som har savnet forhåndsinfo om dette må desverre vente til neste år(tidligst). Uansett er helgen sikkert en opptur for Quick-Step og pulver-Tom som jo ikke har fått til så mye til nå i sesongen. Nå er sesongen virkelig i gang med Vlaanderen neste søndag og rosinen i pølsa: Paris-Roubaix! Det skal bli en fin-fin søndag, først et fantastisk morsomt sykkelritt på TV, deretter til stadion for å se Viking grisebanke Molde og OGS.

Nuvel, på torsdag braker det løs med fellestrening og jeg gleder og gruer meg. Det Grønne Lynet er nesten klar for rulletrening, jeg må bare demontere det kranklageret jeg reparødela, få på nytt kranklager, sette på kompaktkranken og sette på den fine nye 11-28 kassetten og det nye kjedet, så er alt på stell. Den kjipe sorte styretapen får sitte på til jeg finner ut om hendlene står sånn noenlunde greit plassert, eller om de skal ned et lite hakk. Slår langtidsvarselet til får vi brukbart vær på første fellestrening også, og det skal man ikke forakte.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s